Schoolfoto's OBS de Hasselbraam,

Hallo kinderen, ouders en/of verzorgers,

Jullie hebben allemaal een formulier mee gekregen met de uitleg en de inlogcode erop.

Je kunt inloggen vanaf maandag 22 april met behulp van de inlogcode's.

Na een klik op de map 'OBS de Hasselbraam' verschijnen alle groepen.

Je gebruikt de aangeleverde inlogcode per klas om de afzonderlijke foto's en de klassenfoto's te bekijken. Onderaan alle klassen zit nog een extra map met de foto's van de broers/zusjes die ook met de bijbehorende inlogcode is te openen.

 

Wanneer je de foto van jouw kind heb gevonden, zie je hem verschijnen in 3 tinten, de eerste is in kleur, de tweede is in soft-colour (-2) en de derde is in zwart-wit (-3). Wanneer je op de foto klikt komt de foto als een losse foto tevoorschijn met het bijbehorende nummer. Het nummer start met H (de Hasselbraam) en het klassennummer, dan het fotonummer en het nummer van de tint van de foto. 

Graag dit nummer goed volledig noteren op de regel van de gekozen set foto's of digitale bestanden. 

Ik heb uiteindelijk gekozen voor 2 foto's per kind. Mocht je beide foto's willen bestellen, graag deze nummers duidelijk vermelden. Bij het bestellen van een setje broer/zus foto's krijg je in plaats van de groepsfoto, het 13-18 portret twee maal. 
Graag jullie naam, mailadres én foto nummer(s) goed vermelden.

Hieronder zie je de bestelopties die ook op het formulier staan.

Het bestelformulier graag uiterlijk voor 11 mei inleveren in de klas en het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL37-INGB-0653-0163-52 ovv naam/klas/fotonummer(s).

De foto's worden vanaf 24 juni aan de kinderen meegegeven/bestanden verstuurd.

Mocht je nog vragen hebben, mijn mailadres is mieke@fotogaleriemieke.nl of je mag bellen naar telefoonnummer 0493-353101.

 

Veel kijkplezier! Groetjes Mieke