Dukaat 5  5751 PW Deurne  0493-353101

© 2020 Serge Janssen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info

Album&Zo

Heb je een mooie foto die een speciaal plekje in huis zou mogen krijgen? Fotogalerie Mieke heeft alles in huis voor foto’s die extra aandacht verdienen!

Een foto op leer, achter acrylaat of op aluminium, een handgemaakt en in leer gebonden album of een foto in een prachtige lijst... dat maakt het plaatje compleet!

 

Fotogalerie Mieke heeft veel aandacht én oog voor het totaalplaatje. Wat past het mooiste bij de foto, wat past bij jou en in jullie huis? Dat kan voor iedereen anders zijn.

In onze Galerie kunnen we allerlei voorbeelden laten zien om jouw keuze makkelijker te maken!

Albums

Fotoalbums maken wij geheel zelf vanaf 15/15 cm tot 30/45 cm, met een fotocover achter acrylaat of gelamineerd. De grote formaten worden geleverd met standaard zodat je het album thuis neer kunt zetten als een echte eye-catcher. 

Afdrukken van (eigen) foto’s
Jouw eigen digitale bestanden kunnen wij op hoge kwaliteit afdrukken in bijna ieder formaat.

Bewerken van (oude) foto's
Oude foto’s of foto’s die bijvoorbeeld niet helemaal goed van kleur zijn of in de loop der jaren beschadigd, kunnen worden bewerkt en opgeknapt. Afhankelijk van de bewerking reken ik éénmalige een bedrag vanaf € 9,50. Vervolgens betaal je de prijs per afdruk, afhankelijk van het formaat.

Ontwerp

Heb je een idee voor een bepaald ontwerp? Dat vind ik leuk!

Ik maak eerst een opzetje en na goedkeuring van jou kan ik dit ontwerp verwerken en uitvoeren op het materiaal van jouw keuze.

Mat- en glasdesign (acrylaat)
Wil je voor een zeer strak effect gaan? Ik kan foto’s verwerken achter een acrylaat plaat met matte of glanzende afwerking. Matdesign is verkrijgbaar met een dikte van 3 mm en bij glasdesign kun je kiezen uit 3 mm of 10 mm. Ook kunnen hiervan fotoblokjes van 20 mm gemaakt worden, heel leuk om meerdere bij elkaar te zetten en in de loop der tijd uit te breiden.

 

Leer  

Nieuw is een fotoblok op leer! 'T geeft een stoere maar toch zachte uitstraling aan de foto en past in ieder interieur. Om neer te zetten of om op te hangen, afhankelijk van het formaat.

 

Aluminium 
Wil je een moderne, levendige en industriële uitstraling? Dan kun je een foto laten afdrukken op aluminium.

Door middel van een frame achter de foto komt het aluminium los van de muur, dit geeft extra diepte en door lichtinval lijkt er beweging in te zitten wat zorgt voor een levendig geheel.

 

Hout

Wil je een natuurlijke en stoere uitstraling? Kies dan voor een foto op hout.

De foto wordt geprint op een eiken paneel uit één stuk en zonder noesten, verkrijgbaar in rond, vierkant, langwerpig of panorama formaat.

Lamineren en polystyreen

Laat een foto afdrukken op ons professionele "Pearl" fotopapier. Kies voor 't verstevigen van de foto voor polystyreen en lamineren voor een luxere uitstraling zodat de foto ook zonder glas ervoor ingelijst kan worden.

Linnen/canvas doek

Een foto op een linnen doek? Deze kunnen gemaakt worden vanaf een formaat van 30/30 cm en kunnen we opspannen op een spanraam van 1,5 cm of 4,5 cm dik, wat extra diepte geeft aan het geheel.

Lijsten

We hebben een grote keuze aan lijsten; van stoer tot een moderne of klassieke uitstraling. Heb je een mooie foto of afbeelding die je professioneel in wilt laten lijsten, kom dan gerust bij mij langs voor een passend advies.

Kalenders en fotocadeau's

In ons assortiment heb ik kalenders, voor 2 of 12 foto's die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Ook heb ik originele fotocadeau’s zoals een 6-luikje, fotoalbums, fotoblokjes op verschillende materialen en cadeaulijstjes.

Foto op beton

Mooi voor aan de muur maar ook leuk om in verschillende maatjes op een kastje of schapje te zetten.

 

Mogelijkheden zijn eindeloos, neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op!